torsdag, mars 15, 2012

HP med nya datorer och ny design.

HP presenterar nya bärbara datorer i Pavilionfamiljen med ny design och utvecklade funktioner. De uppdaterade modellerna följer HPs nya designlinje Mosaic vilket betyder att de alla andas samma designtänk trots sina respektive individuella unika drag.
Designlinjen Mosaic är en utveckling av HPs designfilosofi MUSE (materials, usability, sensory appeal och experience) som presenterades i maj 2010. Mosaic för samman de mångfacetterade elementen från MUSE där färg, form och de bästa materialen utgör byggstenarna.
Läckra färger och designelement i g-serien
De nya versionerna av HP Pavilion g6 och g7 karaktäriseras av komfort och stil tillsammans med ett antal detaljer som lyfter helheten. Tangentbordet har en rundning i ytterkant som matchar datorns design och ger en åtskillnad mot det separata numeriska tangentbordet. Den integrerade pekplattan har samma rundning och en struktur som gör att man enkelt hittar den även i dåligt ljus och den kan enkelt stängas av om man så önskar. Både HP Pavilion g6- och g7-serierna ger användaren ett mycket bra ljud genom Dolby Advanced Audio och högtalare från Altec Lansing. En kromad list skiljer tangentbordet från högtalarna, som med sin exponerade högtalarpanel ger en bättre ljudprojektion. Modellerna har även en intergrerad HP Webcam för kommunikation samt USB 3.0 för snabb filöverföring. Datorerna i g-serien kommer finnas tillgängliga i färgerna ”sparkling black”, ”winter blue” och ”ruby red”.
HP Pavilion dv-serien  – “powerful yet graceful”
Den nya designen på HP Pavilion dv6- och dv7-serierna i sober svart borstad aluminim är framtagen utifrån inspiration av rörelseenergi och ger ett både kraftfullt, smidigt och stilrent intryck. Den bakre kanten på ovansidan är gjord i så kallad soft touch vilket gör den bekväm att bära utan att riskera att man tappar den. Designen kompletteras av ett mycket bra ljud genom de 4 högtalarna, en subwoofer på undersidan och den ljudteknologi som heter Beats Audio. Högtalarna under bildskärmen är placerade på ett sådant sätt att de riktar ljudet mot användaren för en så bra ljudupplevelse som möjligt.
Både HP Pavilion g- och dv-serierna har funktionerna HP CoolSense, som hjälper datorn att hålla en lagom temperatur anpassad efter var och hur datorn används, och HP ProtectSmart som hjälper till att skydda hårddisken om man exempelvis tappar sin dator. HP dv-serierna har dessutom HP SimplePass, vilket förenklar alla inloggningsfunktioner genom att låta användaren identifiera sig endast med sitt fingeravtryck.
Pris och tillgänglighet
HP Pavilion g6- och g7- serierna finns tillgängliga från mitten av april till priser från 4 490 kronor.
HP Pavilion dv6- och dv7-serierna finns tillgängliga från mitten av april till priser från 6 990 kronor.

Källa: HP

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar